Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ Α.Τ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ




Ύστερα από την ανακοίνωση περί εφαρμογής της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας, συμπατριώτης μας κύριος Γ.Μαρουδάς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FLY FM για τις αλλαγές που φέρνει το νέο σχέδιο στα Α.Τ. του νομού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Oi μεταβολές που επήρθαν από τις 12 Ιουνίου 2017 στις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, στο πλαίσιο της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι οι παρακάτω:
•Το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
•Το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.
•Ιδρύεται Αστυνομικός Σταθμός Ελαφονήσου.
•Το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης και ο Σταθμός Τουριστικής Αστυνομίας Σπάρτης καταργούνται και συγχωνεύονται, ως προς τις αρμοδιότητες τους, με το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης, το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.
•Τα Αστυνομικά Τμήματα Κροκεών και Βλαχιώτη, καθώς και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερακίου καταργούνται και συγχωνεύονται, ως προς τις αρμοδιότητες τους, με το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
Οι λοιπές υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, παραμένουν ως έχουν.
Σημειώνεται πως μέχρι τώρα το ο Αστυνομικός Σταθμός Γερακίου υπαγόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης, ενώ στο εξής περνάει στην αρμοδιότητα του Α.Τ. Ευρώτα. έτσι, σύμφωνα με τον κ. Μαρουδά, επιτυγχάνεται καλύτερη αστυνόμευση.
Επίσης, και ο Αστυνομικός Σταθμός Νιάτων  που υπαγόταν στο Α.Τ. Μολάων και είχε ως αρμοδιότητα τα χωριά Νιάτα, Απιδιά, Άγιο Δημήτριο και Κρεμαστή, θα ανήκει στο εξής στο Α.Τ. Ευρώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *