Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 05:00μ.μ. στο καφέ-εστιατόριο "Τ΄Αγνάντι"  θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέματα:
  • Απολογισμός
  • Ορισμός Επιτροπής Βιβλιοθήκης
  • Ορισμός Επιτροπής για τη διοργάνωση της Γιορτής του Μετανάστη
  • Ορισμός Επιτροπής Καρναβαλιού
  • Λειτουργία Εφημερίδας "Το Γεράκι"
Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων που αφορούν στο Σύλλογο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας ξανά, θα πραγματοποιηθεί τρίτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα.

Ευχαριστούμε
Εκ του Δ.Σ.

Ελάτε να φτιάξετε το δικό σας βιβλίο!


Η Μαθητική Λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης Γερακίου προσκαλεί όλους τους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σε μια διασκεδαστική εκδήλωση, όπου με τη βοήθεια της συγγραφέως και εικονογράφου κας Λιάνας Δενεζάκη, θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους βιβλίο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στο Δημοτικό σχολείο και είναι για όλους δωρεάν!Για διευκρινήσεις απευθυνθείτε στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Γερακίου.
Οι συντονιστές της Παιδικής Λέσχης Αναγνωσης
Βουλγαράκη Αφροδίτη
Μαρουδάς Παναγιώτης

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

TΟ ¨ΚΑΣΤΡΟ¨ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Κούρλας με την σύζυγο του, ο προπονητής κ. Νείλος Καρράς, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Σακελαρίου της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΚΑΣΤΡΟ» Γερακίου και ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος επισκεφτήκαμε το Άσυλο Ανιάτων της Μητροπόλεώς μας στην Μαγούλα όπου προσφέραμε τρόφιμα και λάδι που είχαν συγκεντρωθεί κατά την διάρκεια των ημερών των Χριστουγέννων.
   Εκκλησιασθήκαμε και μετά ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Ιδρύματος από τον υπεύθυνο ιερέα π. Ιωάννη Πορφύρη όπου θαυμάσαμε τα έργα που έχουν φτιάξει οι τρόφιμοι και τα έχουν εκθέσει σε αίθουσες του ασύλου όπως και τα πολλά μετάλλια που έχουν κερδίσει σε αγώνες ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Η αλήθεια είναι πως δεν νιώσαμε ότι βρισκόμασταν σε κάποιο ίδρυμα αλλά σε μια οικογένεια με μια πολλή-πολλή μεγάλη αγκαλιά.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο όπως και τους πολύτιμους συνεργάτες του για το θεάρεστο έργο που προσφέρουν σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Αποχωρώντας συγκινημένοι από τις εγκαταστάσεις του ασύλου υποσχεθήκαμε πολύ σύντομα να είμαστε και πάλι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί μετά από αυτή την επίσκεψή μας νιώσαμε καλύτεροι άνθρωποι.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς μας που στήριξαν την προσπάθεια μας αλλά ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων του ¨ΚΑΣΤΡΟΥ» Γερακίου γιατί ήταν δική τους  η ιδέα για την συγκέντρωση των τροφίμων. Τέτοιες κινήσεις στις δύσκολες εποχές που ζούμε δίνουν ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας.
Χρήστος Μπαλαμπάνος
Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου


Η πρώτη εκδήλωση της Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης μας με καλεσμένη τη Λένα Μαντά το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΦωτογραφίαΦωτογραφίαΦωτογραφίαΦωτογραφίαΦωτογραφίαΦωτογραφία




 Η  Μαθητική Λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης μας

   ΦωτογραφίαΦωτογραφίαΦωτογραφία

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών καλεί τα μέλη του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 05:00 μ.μ. στο καφενείο του Κώστα Παπαγεωργίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έλευση του νέου έτους.

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *