Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ


Με μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή αποχαιρέτησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Γερακίου το χρόνο που φεύγει, στο σχολείο τους, την τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές τους, δηλαδή στις 23 Δεκεμβρίου. 


Η γιορτή ξεκίνησε με μια μουσική - θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε ομάδα μαθητών από τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.  Ακολούθησαν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα αγγλικά από τους μαθητές της Α' Γυμνασίου και χορευτικό από μαθήτριες της Α' Λυκείου. 

Στη συνέχεια ακολούθησε ο διαγωνισμός “Γεράκι έχεις ταλέντο”, με  επιδείξεις τραγουδιού, μουσικής, καράτε, ζαχαροπλαστικής και ζωγραφικής.Το πρώτο μέρος της γιορτής έκλεισε με μοντέρνα χορογραφία από τις μαθήτριες της Β και Γ Γυμνασίου.
Σκοπός του θεατρικού, των χορευτικών καθώς και του διαγωνισμού, ήταν να αναδείξουν οι μαθητές τα ξεχωριστά ταλέντα τους, καλλιεργώντας πολύπλευρα την προσωπικότητά τους. Δεν έλειπαν φυσικά η απαιτητική κριτική επιτροπή που στο τέλος βράβευσε τους καλύτερους, ενώ μοιράστηκαν και αναμνηστικά δωράκια στους συμμετέχοντες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μαθητές και καθηγητές προετοίμαζαν με μεγάλο μεράκι και ζήλο τη γιορτή τους  για πολλές ημέρες, στον ελεύθερο χρόνο τους, εκτός σχολικού ωραρίου.Το ωραίο αποτέλεσμα ήταν επιβράβευση των κόπων τους, ενώ ήταν μια αναπάντεχη έκπληξη για τους συμμαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς τους που τους καταχειροκρότησαν!

Η γιορτή τελείωσε με συναυλία από ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα των μαθητών του σχολείου, με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα, με κέφι , τραγούδι και χορό.

Τη διοργάνωση της γιορτής ανέλαβαν οι καθηγήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Γερακίου Στέλλα Καρατζά (Καθηγήτρια Αγγλικών) και Αυγή Μπουντούρη (Φιλόλογος) οι οποίες προετοίμασαν τους μαθητές στο χορό και το θέατρο αντίστοιχα.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Γερακίου εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά...!!

Τα βίντεο που ακολουθούν ειναι από το τελευταίο χορευτικό και ένα απο τα τραγουδια....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *